Szkolenie „Wołowina na grilla" Warszawa

Szkolenie „Wołowina na grilla

Szkolenie „Wołowina na grilla" Warszawa

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie „Wołowina na grilla” w Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie. Szkolenie zapewni solidne podstawy z zakresu przygotowywania wołowiny. Ilość miejsc jest ograniczona, dlatego warto się pospieszyć! W programie przewidziano szczegółowe omówienie zasad BHP oraz obsługi sprzętu, w tym grilli, wędzarni i pieców. Uczestnicy poznają również praktyki produkcyjne zgodne z normami GHP, GMP oraz HACCP, dowiedzą się o zagrożeniach mikrobiologicznych związanych z produkcją żywności, a także nauczą się technik peklowania, marynowania i odpowiedniej obróbki termicznej mięsa. Dodatkowo odbędą się zajęcia praktyczne oraz omówione zostaną zasady i logistyka organizacji imprez cateringowych.