Haki wędzarnicze do ryb i mięsa

Additional Additional
Zobacz jako Siatka Lista
na stronę

Produkty 6

Ustaw kierunek malejący

Z pomocą dostępnych tu akcesoriów samodzielnie przygotujesz aromatyczną i zdrową wędzoną makrelę, łososia, węgorza, a nawet wigilijnego karpia. Mimo różnych kształtów wędzarnicze haki wkręcane, podwójne i pozostałe pełnią tę samą funkcję: zabezpieczają wkład przed upadkiem na palenisko. Akcesoria do wędzenia ryb wykonujemy ze stali kwasoodpornej. Ich pręty mają średnicę 3 mm i 4 mm. Wysokość, zależnie od modelu, to zaś 12, 20, 21 oraz 25 cm.

Dostępne modele akcesoriów do wędzenia

Podwójne haki wędzarnicze mają dwa ostrza na przeciwnych końcach; akcesoria wkręcane wyróżniają się zaś specjalną, wygiętą końcówką. Warianty typu S są najbardziej uniwersalne - w naszym asortymencie znajdziesz je w wersji zwykłej i asymetrycznej. Haki wędzarnicze do ryb typu 20, 21 i 25 posiadają z kolei specjalną rozpórkę. Od kształtu modelu zależy sposób wbijania mięsa na ostrze. Zastanów się więc dobrze nad wyborem produktu, a jeśli jesteś koneserem wędzonych ryb - wybierz kilka różnych rozwiązań.

Wielofunkcyjne dodatki

Wszystkie dostępne w naszym sklepie haki wędzarnicze do ryb sprzedawane są w zestawach po pięć sztuk. Akcesoria wkręcane, podwójne i typu S wykorzystać można na wiele sposobów - doskonale sprawdzą się na przykład podczas przygotowywania schabu, boczku oraz różnych wędlin. Warto więc wyposażyć w nie swoją domową wędzarnię, przydadzą się podczas wielu okazji. Zastanawiasz się, jak w prawidłowy sposób używać modeli podwójnych, wkręcanych i pozostałych? Zapraszamy do sekcji Pytań i odpowiedzi - znajdziesz tam dokładne instrukcje.