Nie możesz złożyć zamówienia z tego kraju: United States

Zrębki wędzarnicze

Rodzaj zrębek wędzarniczych ma znaczący wpływ na smak, aromat i barwę produktów poddawanych wędzeniu. Zrębki są niczym przyprawy - zależnie od gatunku drzewa, z jakiego zostały pozyskane, jedne bardziej pasują do ryb, inne do wieprzowiny, a jeszcze inne do drobiu.

Największą frajdę sprawia mieszanie różnych zrębek, a przez to komponowanie własnych receptur. Jednak pamiętaj - musisz mieć pewność, że spalane wióry są całkowicie naturalne - wolne od dodatków chemicznych, pyłów i wszelkich zanieczyszczeń. 

Zrębki wędzarnicze  Ilość produktów w tej kategorii: 4

Wyświetlam 1 - 4 z 4 dostępnych przedmiotów
  • Najwyższej jakości, całkowicie naturalne zrębki bukowe. Wykorzystywane do każdego rodzaju wędzenia. Niezastąpione w przypadku wieprzowiny, ryb i drobiu. Zapewniają mięsu jasny, złocisty kolory. Idealne rozwiązanie dla początkujących. Najwyższej jakości, całkowicie...

    1
  • Najwyższej jakości, całkowicie naturalne zrębki olchowe. Wykorzystywane do wędzenia wszystkich rodzajów mięs i ryb. Nadają piękny kolor, od ciemnozłotego aż do brązowego. Ich wyjątkowy aromat wnika głęboko w żywność. Najwyższej jakości, całkowicie...

    1
  • Najwyższej jakości, całkowicie naturalne zrębki dębowe. Żywność wędzona z ich pomocą nasyca się intrygującym posmakiem z wyczuwalną nutką goryczki i karmelu. Zrębki dębowe barwią wyroby na brązowo. Najwyższej jakości, całkowicie...

    1
  • Najwyższej jakości, całkowicie naturalne zrębki brzozowe. Wybarwiają wędzonki na piękny, złocisty kolor i sprawiają, że nabierają one delikatnego, a zarazem kuszącego aromatu. Najwyższej jakości, całkowicie...

    1
Wyświetlam 1 - 4 z 4 dostępnych przedmiotów